A Pelle és Pelle Kft. cégminősítése

Opten minősítés-Pelle és Pelle Kft.

TOP termékek

Látogató számláló

0
0
9
0
0
2
8

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu         Szaktanácsadás hétköznap 10-16-ig: 30/995 2237

smartline SL43

smartline SL43
smartline SL43
húzókaros kivitel 43 cm vágási hosszal, 0-2,2 cm vastag lapokhoz
Bővebben
54 912 Ft + ÁFA (69 738 Ft)
Nem vásárolható!
Részletek

A Smart Line csempevágók sorozatot a Montolit azzal az ötlettel fejlesztette ki, hogy adjon a szakembereknek egy olyan "alapvető" gépet, amit 63 cm hosszúságig mindenféle laphoz tudjanak használni. Ez a csempevágó a "basic" koncepció szülötte, mely az egyszerű szerkezetet ötvözi a stabilitással precizitással és minőséggel, mely tulajdonságai vetekszenek a MiniPiuma és MasterPiuma sorozattal. Előnyei még a hosszabbítható mérce, az állítható ütköző. A híd magassága gyorsrögzítő csavarral állítható az optimális nyomás eléréséhez. A törőfej nagyon kemény neoprén bevonatot kapott, ami nem karcolja meg a lapot és nem hagy festéknyomot sem.
A gép alkatrészei és a különlegesen kiképezett húzómarkolat karcálló festékkel van bevonva. A test a Montolittól megszokott robusztus öntött alumíniumból készül és a gép teljes hosszában speciális acélpenge fut végig. Ez az acélbetét a gépnek hosszabb élettertamot garantál és a vágás alatt optimális alátámasztást ad a lapnak.
A gépet a megszokott hagyományos Montolit értékek figyelembe vételével fejlesztették és készítették, és természetesen 100% Made in Italy!!
Négyféle, 33, 43, 53, és 63 cm méretben készül, valamennyi 0-22 mm-ig képes bármilyen alapanyagú burkolólap vágására
használati videó

használati utasítás

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek