Új jelszó kérése

Termékajánló

Fizetési megoldás

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekElektromos, vízhűtéses, gyémánttárcsás vágó 51.jelű

Elektromos, vízhűtéses, gyémánttárcsás vágó 51.jelű
  • Elektromos, vízhűtéses, gyémánttárcsás vágó 51.jelű
  • Elektromos, vízhűtéses, gyémánttárcsás vágó 51.jelű

Fő kategória >mozaikcsempe vágók
Termék ára
193 440 Ft + ÁFA (245 669 Ft)245669
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Sarokcsiszoló felfogatásához tervezték, hogy akár egész kis mozaikokat is lehessen vele vágni, emellett a kerámia, márvány és gránit csempék száraz vágására is kiváló.
A legnagyobb vágható méret 51 cm.
Az SSM 100/22,2 mm gyémánttárcsával és sarokcsiszolóval együtt szállítjuk.
A termék tulajdonságai
Fő felhasználási cél:
Úgy tervezték, hogy akár egész kis mozaikokat is lehessen vele vágni, emellett a kerámia, márvány és gránit csempék száraz vágására is kiváló.
Felhasználás:
A főtengely univerzális csatlakozásnak köszönhetően (M14)a legtöbb széles körben használatos (115 mm-es) sarokköszörűvel használható. A mozaikokat a fa munkaasztalra helyezzük és a felső retesszel rögzítjük, a vágás nagyon pontos (lassan kell előre haladni). A vágástól keletkező port a munkaasztal alatt szerelt csővel vonják ki, ezt pedig egy szívó-készülékhez lehet csatlakoztatni.
Különlegessége:
A fenollal átitatott rétegelt lemezből készült tartólap, amely a korong által okozott rezgést elnyomja; köszörült, krómozott acélból készült oldalvezető sín és olajmentes ház.
Előnye:
A speciális csíptetőnek köszönhetően a legkisebb méretű mozaikot is vágni lehet vele. Nagyon sokoldalú az univerzális csatlakozásnak és sarokköszörűnek köszönhetően. A géppel bármilyen kerámia vagy porcelán csempét lehet vágni, a készülékhez szállított egyedi gyémánttárcsákkal.
Kiegészítő termékek

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről